Övrig industri

Hos oss hittar du lösningar som skyddar er tillverkningsprocess mot kemikalier, värme och förslitning, samt förbättrar funktionaliteten på er produktionsprocess till exempel gällande friktion och buller. Med polymerer kan vi belägga både svart, rostfritt, syrabeständigt stål och specialstål samt andra material såsom trä, betong, glasfiber och komposit.

Hos oss i Ravelast Polymers -gruppen hittar du ett heltäckande utbud av gummi- eller polyuretanbelagda hjul, rullar, ringar, valsar och skrapor, oavsett industrisektor. Vi levererar bland annat:

  • Beläggningar      till vinschkrokar, olika typer av hjulsystem, dragutrustning, tampmaskinshjul      och hjulsystem i hissanläggningar för hälso- och fritidsföretag.
  • Valsbeläggningar      med intyg om livsmedelskvalitet för livsmedelsindustrin.
  • Olika      valsbeläggningar, t.ex. färg- och vattenvalsar, för företag inom grafikbranschen.
  • Belagda      komponenter till rulltrappor, fästplattor och truckhjul för företag inom transport- och logistikbranschen.

Kontakta oss och berätta om ditt problem så löser vi det tillsammans. Det största hindret för att förbättra din ekonomiska lönsamhet och minska din miljöpåverkan är inte egenskaperna i våra slutprodukter utan brist på vår fantasi när det gäller att hitta tillämpningsområden i din verksamhet.